Om Gudagåva Förlag

Förlaget Gudagåva var från början ett dataföretag som jag startade sent 80-tal. Programmering stod på shemat och det som närmast kunde likna dagens verksamhet var skrivandet av långa manualer.

Efter namnändring från Accept Systemutveckling blev det Gudagåva Design och inredning, som tillverkades av återvunnet material.

År 2014 blev namnet Gudgåva Förlag, utgivare till min debutroman Norra Kvarken. Företaget marknadsför och säljer förlagets enda titel så långt.
Medverkade på Bok & Bibliotek 2014 och kommer även 2015 delta på densamma.

Vintern 2015/16 kommer uppföljaren Svenska Högarna, som på många sätt skiljer sig från Kvarken, men där ett flertal karaktärer följt med in i handlingen. Här följer vi Adams slutliga öde, får en inblick i de från Våmhus i Dalarna stammade Hårkullornas vedermödor i sina strävanden i att tillverka och sälja sina verk i österled.

I ett brev daterat 1879, med påskrift om att det inte får öppnas förrän hundra år förflutitit, döljer sig en oväntad sanning som rör de översta lagren samhällsklass i Sverige och utlandet.

Här får vi också möta två nya karaktärer bland flera; Gunnar och Dunder, som på resa genom ett söndrande Europa inte alltid gör det så lätt för sig. 

Carl Magnus Hammarstrand
Författare och förläggare.​
Föragets debututgivning Norra Kvarken i fint sällskap på butikshylla.